Information

Beställningsrutiner
Du kan alltid få hjälp att hitta rätt möbler för just dina behov genom att kontakta det RP-kontor ligger närmast. RP arbetar för att få upp så mycket som möjligt på hemsidan men det finns alltid möbler som inte hinner dit, även dem får du tillgång till i kontakt med ett RP-kontor.

Det finns även möjlighet att i shopen fylla varukorgen med det du önskar, följa stegen för utcheckning och slutligen skicka ett beställningsformulär. Detta plockas upp av rätt RP-kontor som återkopplar till dig inom två arbetsdagar.

Leveranstid
Leveranstid överenskoms med respektive kontor i samband med beställning. Leverans av återbrukad inredning kan normalt ske inom två veckor.

Utdrag ur avtalstexten rörande leveranstider:
Om ingen annan överenskommelse sker mellan den upphandlande myndigheten och leverantören gäller följande leveranstider.

• Vid beställning av lagerhållna återbrukade möbler och inredning, i sitt befintliga skick, ska leveranstiden inte överskrida 20 arbetsdagar.

• Vid beställning av lagerhållna återbrukade möbler och inredning inklusive uppgradering (max 10 möbler) ska leveranstiden inte överskrida 40 arbetsdagar.

• Vid beställning av lagerhållna återbrukade möbler och inredning inklusive uppgradering (11
möbler eller fler), ska leveranstiden inte överskrida 55 arbetsdagar.

Med arbetsdagar ska inte gälla tid då tillverkningsanläggningar kan vara stängda för produktion. Sådana tidsperioder är ca 25 juni – 1 augusti och 20 december – 5 januari.

Returhantering
Vid reklamation eller retur kontakta det RP-kontor som levererat. Mejl är bäst då du i det kan beskriva ärendet och bifoga eventuella bilder. Du får en återkoppling på ditt mejl inom två arbetsdagar.